zonder titel (mei 2021)

akryl.olie.marker.op karton.op papier

30x40 cmGalerie - kunst en  K ATELIER

emoties zijn waardevol intuitief regelen zij het proces van mijn kunst. ik weet nu dat het moment ik schilderijen zag bij mijn oom het begin was. ik ruik nog steeds de geur van olieverf. het was 1948 hij maakte een portretje van mij. nu heb ik een beter begrip van ogenblikken in mijn vroege jeugd. de gesprekken van de ouderen. de gesprekken over kunst herinner ik mij nog goed. discussies over het belang van een gedegen opleiding. mijn opa speelde liedjes op een viool. mijn zustertekende altijd. mijn moeder speelde chopin.  ik herinner mij nog goed wat de schilderijen van renoir met mij deden toen ik 9 jaar was. ik kon daar toen niet over mee praten! al die indrukken zijn de drijvende kracht van mijn kunst. ik gebruik eenvoudige vormen, sjablonen, terugkerend om mij uit te drukken. mijn werk heeft een intuitief karakter daarbij  zijn  emoties door consequentie vaste patronen in mijn werk. zo is een herkenbare stijl ontstaan.

Galerie

altijd welkom in de galerie. kom eens langs praten, kijken, altijd staat de koffie klaar.

vraag er naar mogelijkheden. div prijzen. levering, verkoop, cadeau, huur, opdracht


enkele malen per jaar is er een expositie van mijn werk op De Kleine Homberg.
enkele impressies van de galerie


kunst en K


welkom op mijn site. op deze manier mijn werken te kunnen laten zien. voor informatie: zie kontakt.


verkocht

 
ATELIER

de werkplaats • concert
 • webpainting 2018 9
 • concert 5
 • concert 2
 • graffiti 6_1
 • graphic 8_1
 • InstagramCapture_5b764be5-4d31-46c5-81d8-0ffce70605a6
 • karien 19
 • karien 2018 detail 2
 • ki 2018 2
 • ki 2018 1
 • kop
 • mojgan hamedi 18 nov 2019
 • p.j. 3
 • recente werken 5
Gert van Beek
Galerie - kunst en K / ATELIER